Emniyetevler Barkod Etiket

Emniyetevler Barkod Etiket Firması | +90 533 720 31 11

Emniyetevler barkod etiket firması SEM Etiket, gelişen ve yenilenen müşterilerimizle yakın çalışmaları, etiket kapsamındaki sürekli değişen trend taleplerini karşılamak için tam donanımlı hizmet vermektedir. SEM Etiket olarak Emniyetevler barkod etiket üreticisi olmanın yanı sıra endüstrilerde ihtiyaç duyulan çeşitli etiket türleri için baskılı ve baskısız etiket üretimi yapmaktayız. Uygun fiyatlı etiketleri istenilen ebatlara göre hazır hale getirerek en kısa sürede teslim etmeyiz. Etiket sektöründe mevcut iş deneyimimizle sizlere en kaliteli ürünü, en uygun fiyata, en hızlı şekilde sunmaya daima hazırız. Baskılı, baskısız, yapışkanlı, yapışkansız, kağıt, dokuma, PVC etiket üretimine ek olarak ribon (ribbon), barkod okuyucu, barkod/etiket yazıcı, fiş yazıcı, termal kafa gibi ihtiyaçlarınız için de firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. İstanbul merkezli firmamız tüm Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet sağlamaktadır.

Emniyetevler Barkod Etiket
Emniyetevler Barkod Etiket

Barkod etiket, günümüzde en sık tercih edilen etiket türleri arasında yer almaktadır. Mal akışını kontrol etme, depolamayı otomatikleştirme, şirketteki süreçleri optimize etme, malları takip etme, ürünlere kimlik oluşturma gibi imkanlar sağlayan barkod etiketler, firmaların olmazsa olmazıdır. Barkod etiketin en büyük avantajları, yüksek okuma hızı ve giriş hatalarının önlenmesidir. Ayrıca, satın alma belirli koşullar altında tam otomatik olarak gerçekleşebilir.  Satış, stok takibi ve muhasebe kayıtlarını daha kolay bir hale getirerek zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar.

Barkod etiketleri çok çeşitli endüstrilerde kullanılmaktadır. Bunlar giyim, otomotiv, elektronik, gıda, perakende ticaret vb. pek çok endüstri dalını ve daha fazlasını kapsamaktadır. Barkod etiketler, geçmişte sadece imalatçılardan temin edilebiliyor olsa da, günümüzde barkod yazıcılar sayesinde üreticinin kendi bünyesinde hazır hale getirilebiliyor. SEM Etiket, barkod ve diğer etiket konularında sizlere en uygun seçenekleri sunmayı başaran etiket üreticisidir. Markalaşma sürecini hızla tamamlayan ve kaliteden ödün vermeyen bakış açısı sayesinde sizlerin taleplerini maksimum verimlilikle karşılayan firmamız fiyatlar noktasında da en doğru seçenekler ile bir araya gelmenize imkan tanır. Firmamızda barkod etiketleri ile koli üstü ve asorti etiketleri de üretilebilmektedir. Her renk, ebat ve adette üretebildiğimiz barkod etiketleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Emniyetevler barkod etiket imalatı yapan SEM Etiket, uzman etiket tasarımcıları, geniş makine parkuru ve güler yüzlü sevkiyat ekibiyle Türkiye’nin her yerine barkod etiket üretimi gerçekleştiren etiket üreticisidir.

Hemen Arayınız